Odměna za bezpapírovost v hotelnictví
Digitální změny hrají významnou roli v celém hospodářském odvětví. Udržitelnost, kvalita a atraktivní design jsou stále důležitější i v gastronomii. Bezdrátové značení tyto požadavky spojuje, takže i gastronomický a hotelový průmysl mohou pokročit v digitalizaci. Kromě atraktivního a individuálního designu zaručují elektronické etikety maximální hygienu: na rozdíl od papíru se elektronické regálové etikety nešpiní ani neopotřebovávají. Elektronické regálové etikety jsou navíc trvale udržitelné a přizpůsobují se podmínkám Vašeho hotelu. Digitální správa umožňuje hotelovému průmyslu centrální řízení, takže obsah lze aktualizovat přímo z recepce. Například můžete změnit označení bufetů v průběhu vysílání ̶ kdykoli to uznáte za vhodné. Váš provoz získá při používání digitálních nápisů udržitelnost, aktuálnost a konzistenci.
Aplikace pro digitální mapy
V hotelnictví a gastronomii je elektronické značení rozumnou investicí. Digitální karty v restauracích, barech a kavárnách lze použít pro označování cen jídel, nápojů a dalších položek. Při zvláštních příležitostech, jako jsou svatby nebo oslavy narozenin, je také možné přenést jednotlivá menu na digitální nápisy. Elektronické značení v hotelu je dále užitečné například pro zobrazení počtu volných pokojů. Díky digitálnímu značení pokojů pomocí rádia pak hosté snadno najdou správnou cestu do svého hotelového pokoje. To usnadňuje identifikaci místnosti. Výrobky lze nabízet také v hotelovém obchodě se suvenýry prostřednictvím digitálních cenovek. Kromě toho můžete použít cedule pro digitální označování bufetů. Bufetové menu se okamžitě aktualizuje pomocí rádia, pokud zobrazený pokrm již není k dispozici.
- Informace o cenách v restauracích a barech
- Digitální menu pro zvláštní příležitosti
- Použití na recepcích
- Obchody se suvenýry v hotelu
- Použití na konferencích
- Rezervace stolů
- Aktualizace bufetů
- Digitální značení místností
Výhody digitálních map pro podnikání
Elektronické značení však nabízí vysokou přidanou hodnotu i pro samotný podnik. Protože digitální nápisy lze aktualizovat tak často, jak si přejete, může se Váš hotel rychle přizpůsobit konkurenci. Pokud používáte elektronické cenovky, stačí ke snížení nebo zvýšení ceny jen několik kliknutí. To je výhodné zejména pro speciální akce, jako je šťastná hodinka: digitální karty umožňují předem naprogramovat snížení cen v určitou dobu, takže například každou středu od 17 do 18 hodin jsou všechny nápoje nabízeny za sníženou cenu. Navíc můžete rezervace stolů aktualizovat jedním kliknutím ze svého místa. Elektronické označování cen má také pozitivní vliv na spokojenost zákazníků, což významně přispívá k obchodnímu úspěchu v hotelnictví a gastronomii. Elektronické značení v hotelu nebo restauraci podporuje udržitelnost tím, že zamezuje vzniku odpadu. Například denní jízdenky nebo programy se nemusí každý den tisknout, ale stačí je jednoduše digitálně přenést na digitální kartu.
- Zvýšená konkurenceschopnost díky nejaktuálnějším cenám
- Minimální časová náročnost jakýchkoli změn
- Individuální přizpůsobení speciální události
- Zvyšování spokojenosti zákazníků
- Udržitelnost díky zamezení vzniku odpadu
- Přehledné a moderní značení, které může sledovat každý host
- QR kód pro další informace, jako jsou přísady
- Vždy aktuální díky možnosti neustálých aktualizací
VÝHODY DIGITÁLNÍCH MAP PRO HOSTY
Digitální nápisy v hotelu nebo restauraci signalizují hostům transparentnost a pokrok. Na mnoha elektronických cedulích lze zobrazit jednotlivé QR kódy, které mohou hosté naskenovat pomocí chytrého telefonu. Tím se dostanou k dalším informacím o daném produktu nebo službě. Například host s potravinovou intolerancí se může pomocí QR kódu dostat k příslušným přísadám dortu, pokud je dort opatřen digitální etiketou. Elektronické nápisy lze snadno a rychle aktualizovat, aby hosté měli vždy po ruce nejnovější informace. Předejde se tak reklamacím z důvodu nesprávného označení. Rádiové cenovky nacházejí uplatnění také na konferencích: jména a funkce účastníků lze zadat do elektronického štítku, čímž se ušetří používání jmenovek nebo provizorní identifikace návštěvníků.
Plně automatizované plánování menu a rezervací: SmaSS Catering
Kromě označení pokrmů patří k organizačnímu plánování bufetu také označení jídelního lístku a jmenovek. Aby restauratéři ušetřili čas potřebný k ručnímu označování a náklady na papír, využívají digitální značení. To umožňuje centrálně měnit obsah zobrazený na digitálních štítcích jedním kliknutím – i toto kliknutí lze vynechat pomocí middlewarového řešení SmaSS Catering. Díky funkci kalendáře lze již předem naplánovat pokrmy ve dvoutýdenních cyklech, například pro snídani, oběd a večeři. Díky tomu mají k dispozici plně automatické plánování jídelníčku a rezervací, s nímž se střídání etiket bufetů a místenek odehrává během několika sekund a v přesný čas.
Další oblasti použití
- Události
Digitální značení má také mnohostranné využití na různých akcích, jako jsou veletrhy nebo výstavy
- Řízení prostoru
Inteligentní značení místností díky centrálnímu řízení a propojení se stávajícím plánovacím softwarem
- Turistika
e-shelf-labels zajišťují rychlé a flexibilní řešení pro označování nabídek